Produktval

Sammanhanget bestämmer produkten

Det finns miljontals produkter som går att profilera. Vi är stolta över att ha ett nätverk av leverantörer som gör att vi kan erbjuda ett mycket brett

utbud av produkter som kan produceras, förädlas och förpackas med logga och budskap.


Vi väljer en annan väg

Vi hjälper våra kunder att välja. Tillsammans riktar vi kraft och fokus på hur ni kan placera rätt produkter i rätt sammangang för att skapa en effektiv marknadsföring.

Vi tror att våra kunder är trygga med att Epigram kan leverera vad som efterfrågas för det aktuella och speciella tillfället. 

Vi vet att valet av produkt handlar om flera faktorer; antal, pris, kvalitet, nyhetsvärde,

användbarhet, målgrupp, leveranstid och inte minst hållbarhetsfaktor. Låt oss hjälpa till att välja rätt!


Var finns produkterna?

Produkterna då? Var hittar man dessa? Vi tycker att det finns tillräckligt många i branschen som kan visa miljontals olika produkter som går att beställa direkt på olika hemsidor.  Vi har förstås tillgång till alla de produkter vi vill kunna erbjuda men tror att vi hjälper effektivast genom att först lyssna av med er hur sammanhanget och aktiviteten ser ut - därefter diskuterar vi gärna produktval och marknadsföringsmodeller!


Gåvor till anställda 2021*)

"Den tillfälligt utvidgade möjligheten för arbetsgivare att ge skattefria gåvor till anställda förlängs till att gälla för perioden 1 januari till 31 december 2021.

Gåvornas värde får inte överstiga 2 000 kr per anställd (3 § lagen [2021:300] om tillfällig skatte- och avgiftsfrihet för förmån av fri parkering och gåva till anställda). Skattefriheten gäller utöver de skattefria gåvor som redan finns, som exempelvis julgåvor."

*) Läs mer på Skatteverkets hemsida


Förfrågningar om produkter och tjänster

Profilstöd och gåvor till interna och/eller externa aktiviteter och kampanjer? Julgåvor till anställda och/eller kunder?  Kontakta oss för anpassade förslag och priser!

cg@epigram.nu  072-3227072


Några smakprov!

I samarbete med en av våra nära leverantörer & samarbetspartners ger vi nedan i katalogform exempel på idéer om hur man kan sätta samman och profilera vettiga produkter till olika gåvoset som alla kan profileras och individualiseras efter syfte, säsong och prisnivå. Vi distribuerar såklart dessa set enligt önskemål till både kontor och hemadresser! Kontakta oss för mer info!


Gåvoset

Sea Towel