Där vi är och dit vi ska

Vad hände med återstarten?


Är det ändå läge att reklaminvestera? 


Pandemin har haft stor påverkan på hela vårt samhälle. Efter ett par månader med helt slopade restriktioner är vi nu inne i en ny våg med en ny variant av Covid. Nya rekommendationer och restriktioner har åter införts och vi uppmanas åter att hålla avstånd, bära munskydd, jobba hemifrån etc. Vi behöver visa vaccinpass vid besök på restauranger, konserter, teatrar, vid vissa resor m.m. Företagsaktiviteter som event, mässor, kampanjer, m.m. har i många fall behövt ställas in eller skjutas på framtiden. Vad blir nu det nya normala?


Den nystart vi tydligt började se, där människor kom tillbaka till kontoren igen, planering och genomförande av interna och externa aktiviter satte fart med en sjudande optimism...den nystarten har nu fått sig en liten törn...men hjulen ska väl ändå inte stanna av helt? För de aktiviteter som ändå planeras inför det nya året finns Epigram redo med bra profilprodukter som vi tillsammans skapar en god reklaminvestering av!

I ett samhälle som behöver ställa om till ett tydligt mer hållbart sätt att leva och konsumera hjälper vi dig att välja rätt produkter!

  


                                                                                                                                                            

Vi tycker ju fortfarande att rätt profilprodukt,

rätt använd, är en av de bästa investeringarna som finns för att skapa och förstärka goda relationer!


    Vi hanterar förstås distribution direkt till både företag och privatpersoner - se EXEMPELFILM


    Kontakta oss för produktförslag och offerter!