Sustainability
Epigram

Omställning i riktning mot hållbarhet...

Epigram vill medverka till en omställning mot en betydligt mer hållbar utveckling i den bransch vi verkar. Vår målsättning är att de produkter och tjänster vi levererar redan nu ska innebära en lägre negativ påverkansgrad på miljö och samhälle. Våra kunder ska märka en skillnad som blir allt tydligare.


Hur ska vi lyckas med detta?

Vi är övertygade om att vårt media med fysiska profil-& reklamprodukter kommer att spela en viktig roll även inom framtidens marknadsföring och kommunikation. Vi vill fortsatt medverka till ytterligare och hållbar utveckling så att våra och branschens positioner stärks. Detta genom att ny kunskap tillförs, ny insikt skapas som tillsammans bildar norm för kvalitet och hållbarhet för de produkter och tjänster vi levererar.


I en omställning kan vi inte flytta från ruta 3 till 10 i ett enda drag. Vi är i början av en mångårig process där Epigram ser sitt existensberättigande som leverantör och partner i att vi tydligt medverkar och tar vårt ansvar i valet av produkter som ska användas i marknadsföringssyfte.


Vi tror att kunskap, stort engagemang - och envishet, är av avgörande betydelse för att lyckas.

Vi vill jobba strategiskt med företag och organisationer som ser vikten av omställning. Vi utgår därför ifrån att vårt val av samarbeten med seriösa grossister, tillverkare, designers, transportörer, distributörer och förädlare är avgörande för vår trovärdighet hos alla dem som väljer oss som leverantör och partner.


Hur vill du markera?

Som en naturlig effekt av den aktuella klimat-& miljödebatten har det startats produktion av mängder av nya "miljövänliga" produkter runt om i världen - men se upp! Det gäller att välja genomtänkt, det vräks just nu ut artiklar för profilering som produceras enbart för att de ska

vara "miljövänliga". Du har säkert hört talas om begreppet green washing ?

Vi vill skapa kundnyttagenom vår hjälp med kunskap att välja rätt!


Tänk igenom på vilket sätt du vill synliggöra ditt varumärke och samtidigt bidra till en tydlig hållbarhet genom valet av produkt. Vilka produkter kommunicerar era värderingar bäst samtidigt som de är bra och effektiva marknadsföringsredskap?


Lägg tid på att studera hur marknaden ser ut - kontakta oss gärna om du har frågor, för tips och råd om hållbara produkter och berätta hur du skulle vilja använda dem!

 

Läsvärt om klädindustrins miljöpåverkan Här hittar du hållbara produktidéer

SeaTowel 

Penna som kan planteras

Spork Original BIO®

Hållbara och certifierade profilkläder

 

Epigram Profile AB • Malungsvägen 211 • SE-192 71 Sollentuna • info@epigram.nu • +46 72 322 70 72 • Org.nr 559167-0178