Produkter
Epigram

Det finns ju miljontals produkter...

Vi är stolta över att ha ett nätverk av leverantörer som gör att vi har tillgång till miljoner olika produkter som på olika sätt går att märka och förpacka med logga och budskap.


Vi väljer en annan väg

Vi tror att vårt existensberättigande handlar om kunskapen och kompetensen att hjälpa våra kunder att välja rätt. Vi väljer därför att lägga kraft och fokus på att skapa en effektiv kommunikation och marknadsföring genom att placera produkter i rätt sammanhang. Vi tror att våra kunder, och andra besökare på denna sida är trygga med att Epigram kan leverera det som efterfrågas

till just det aktuella speciella tillfälle ni vill lyfta. Vi tror att valet att välja produkt handlar om flera faktorer; antal, pris (ofta avgörande), kvalitet, nyhetsvärde, funktionalitet, för vilken målgrupp, leveranstid och inte minst hållbarhetsfaktor.


Du hittar inte en massa produkter här men...

Produkterna då? Var hittar man dessa på den här sajten? Nja, det finns redan tillräckligt många kollegor i branschen som på sina hemsidor slåss om att visa allt som går att beställa. Vi konkurrerar därför inte med flashiga e-handelsplatser. Du kommer däremot att hitta intressanta tips, information och länkar!Förfrågningar om produkter

Profilstöd till aktivitet eller kampanj? - kontakta oss gärna för anpassade förslag och prisförslag!


                      SeaTowel                                                                                                   Skapa bestående värden!   

  


                                                       

 

                                       Epigram Profile AB • Malungsvägen 211 • SE-192 71 Sollentuna • info@epigram.nu • +46 72 322 70 72 • Org.nr 559167-0178